Frituurolie

Speciaal voor de horeca, hebben wij drie verschillende frituuroliën in ons assortiment.
Dit zijn een drietal hoogkwalitatieve frituuroliën, met elk een verschillende samenstelling.

Wij staan voor topkwaliteit. U toch ook?

Filta biedt u eentweetal frituuroliën die tot ons topsegment horen. Beide producten maken het verschil in prijs-kwaliteit ten opzichte van uw huidige frituurolie. Daarnaast voldoen al onze frituuroliën aan de normen van verantwoord frituren in de horeca. Hiermee houdt u de kosten laag, maar onderneemt u ook verantwoord.

Frituurolie extra 10L

Gaat u voor het allerbeste? Dan zoekt u deze frituurolie. De primeur in hittebestendigheid, met een minimale smaakoverdracht en een optimaal bakresultaat.

Frituurolie premium 10L

Voor ondernemers die een goede frituurolie zoeken tegen een scherpe prijs. Voor een krokant bakresultaat, een neutrale geur en een lange levensduur.

Frituurolie Special 15L

Voor ondernemers die de kosten laag willen houden, maar niet in willen leveren op kwaliteit. Een frituurolie om vis, friet en snacks in te frituren. Met een krokant bakresulaat en een lange levensduur.

Summum Visbakolie 20L

Onze visbakolie is een zorgvuldig mengsel van oliën. Door de nauwkeurige samenstelling geniet de olie van unieke goede eigenschappen. Onze visbakolie is zeer hittebestendig en dus zeer krachtig.

FiltaSeal deurrubbers

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden we de mogelijkheid tot het uitbesteden van het onderhoud en/of de vervanging van de deurrubbers in commerciële koelapparatuur zoals professionele koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, etc. Deurrubbers zijn onderdeel van het onderhoudsplan van iedere professionele keuken vanuit het oogpunt van de voedselveiligheid en het energieverbruik.